Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hallå Där Joakim Lindblad

Annons

Hallå där...

Joakim Lindblad

Filmar du tillsammans med Peter Haber?

- Ja, det är en road movie med arbetsnamnet Non-existens av regissören Jon Lindström. Vi håller på att slutföra filmningarna och jag gör min sista dag på tisdag.

Vad har du för roll?

- Jag har en biroll, en ganska schysst sådan i mitten av filmen. Jag har fått förhållningsorder om vad jag får säga, så jag kan inte berätta så mycket. Peter Haber spelar en mycket nedgången person, därav titeln.

När har den premiär?

- Förmodligen i februari 2006.

Vad har du mer på gång?

- Parallellt med detta har jag spelat in en tv-serie för svt som heter Någon som du, som ska sändas i höst. Jag spelar en som dyker upp på slutet. Eventuellt blir det en fortsättning och vi får se om det blir mer jobb då. Det är en dramakomedi med ganska skruvade karaktärer. Min roll är dock inte så skruvad. Det är en väktare med hjärtat på rätt ställe.

Har du fått många erbjudanden efter Masjävlar?

- Det är många som ringt och vill att jag ska provfilma. Det är en mördande konkurrens. Många skådespelare vill hålla på med film. Jag har haft flyt, men man får vara beredd på att det kan bli stiltje också.

- Jag slutade på Dalateatern vid årsskiftet 04-05 och har jobbat på Sörmlands musik och teater under våren. Sedan har jag varit med i ett par kortfilmer också.

ANDERS GUSTAFSSON

Mer läsning

Annons