Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Frida vill återförena Abba

Annons

Åtminstone en av de fyra Abba-medlemmarna vill återförena den svenska supergruppen.

- Jag har känt att det skulle vara kul att gå ihop med Abba och göra någonting nu på senare år, säger Anni-Frid Lyngstad i en intervju i en box som sammanfattar hennes solokarriär och som ges ut i dagarna.

Hon berättar också att de fyra övervägde att återförenas när de blev erbjudna "väldigt mycket pengar" för ett par år sedan, men att ingen då ville.

Agnetha Fältskog har i det närmaste dragit sig tillbaka, medan Benny Andersson och Björn Ulvaeus är upptagna med sina musikalprojekt. Men det här är första gången någon av Abborna uttalar sig positivt om en återförening, något som dock knappast lär bli av nu när det har gått 23 år sedan Abba lade av.

Tvärtom säger Björn Ulvaeus till nyhetsbyrån Reuters att den nyss utkomna Abba-boxen, Complete studio recordings, som innehåller nio skivor och två dvd:er med gruppens alla skivinspelningar, blir den sista Abba-skivan som ges ut.

- Absolut... Om du frågar mig, så ja, säger Björn Ulvaeus.

- Jag gillar det faktum att allt nu finns där ute och är släppt, för vi har inte haft möjligheten att göra så mycket för våra fans de senaste åren.

(TT Spektra)

Mer läsning

Annons