Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Falutjej gör humorprogram i TV400

/

Annons

- Vi håller just nu på och provar kläder inför att vi ska köra igång och filma. Under elva veckor kommer vi att spela in och programmen börjar sändas under tiden, säger hon.

I åtta program kommer Cecilia att driva med sig själv och med folk på stan, inför dolda kameror. Med sig har hon Nour El-Refai , tidigare programledar-kollega från höstens humorsatsning i tv3 Hus i helvete.

Duon kollar hur långt man kan utmana och skämta med vilt främmande människor, till exempel genom att driva killar till att utföra olika absurditeter. Allt filmas som sagt med dolda kameror.

- Sverige törstar efter ny humor-talang, roliga unga tjejer är tyvärr en bristvara på tv i dag. Vi tror att vi äntligen har hittat rätt med Cecilia och Nour, säger Christer Andersson, exekutiv producent TV400.

Cecilia och Nour har fått fria tyglar och programmet balanserar hela tiden på gränsen till vad som är tillåtet.

- Raj raj ska kännas som ett brudigt Jackass, fast vi kommer ju såklart att ligga på en betydligt högre intellektuell nivå, säger Cecilia Forss.

Cecilia som var aktiv inom teaterlivet i Falun flyttade till Stockholm direkt efter gymnasiet. Förutom tv-jobb i Hus i helvete och nu i Raj Raj har hon pluggat lite teater med hankar sig främst fram genom olika skådespelarjobb.

Fakta Cecilia Forss

Ålder: 21 år

Bor: Kommer ursprungligen från Falun men nu bor jag på Söder.

Tidigare tv-erfarenhet: Hus i helvete i TV3.

Humor: Älskar ren, smart humor med små medel. Snubbelhumor.

Mer läsning

Annons