Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ett nytt nöjesår i startgroparna

Annons

Det nya året 2006 har smugit i gång med förkylningar och annat otyg, men baciller är till för att kämpas ner och det nya året lovar betydligt mer än feber och snor.

Spännande saker är på gång. Till att börja med väntar en hel del nyheter på tidningens nöjes- och kultursidor.

Vi är mycket stolta och glada över att kunna berätta att popprinsessan Marit Bergman, med rötter i Rättvik, kommer att börja medverka hos oss som skribent. Hon kommer varannan fredag att skriva krönikor och annat smått och gott, med start om en vecka. Hon har, förutom huvudsysslan musiken, en bakgrund som journalist i bland annat tidningen Darling. Nu återkommer hon till skrivandet. Pop, konst och mode är bara några av de saker hon kommer att ge sin syn på.

Andra förändringar är att nöjesredaktörens krönikor kommer att byggas ut och även de ligga på fredagar, i stället för som tidigare på lördagar.

Och det kommer mera, så håll utkik.

Dessutom tickar nedräkningen för den stora schlagerfesten i Leksand den 18 februari.

Glitter, glamour, partymingel, Bert Karlsson, Kikki Danielsson och en gigantisk rosa dalahäst är alla ingredienser som kommer att göra Leksand till en smältdegel av lättsjungna refränger och kitsch under hela veckan.

Och kanske en och annan kalkon, vem vet? Vi finns på plats i Leksand och rapporterar från schlagerfältet.

På måndag presenteras dessutom vilken Joker som gör uppställningen komplett i Ejendals arena. Vågar man hoppas på en comeback för Forbes?

ANDERS GUSTAFSSON

Mer läsning

Annons