Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Emmon och Melodyclub inviger kårhuset i kväll

/

Annons

– Det blir en sittning med middag först med 150 personer och sedan hyar vi sålt ytterligare 350 biljetter till efterfesten med spelning, säger kårordförande Emma Bertheussen.

29-åriga Emma Nylén från Mora har fram tills nu varit mest känd för sin medverkan som sångerska i bandet Paris. På senare tid har dock hennes alter ego Emmon synts mer och mer i riksmedia och för ett par veckor sedan släpptes debutalbumet The art and the evil där pop och disco blandas med synth och levereras i en strikt electrodiscoförpackning.

– Allt är digitalt och samplat på datorn. När jag uppträder så är jag ensam på scenen och använder mig av videoprojektioner som jag sjunger och dansar till, sade Emmon till tidningen i en intervju för drygt en månad sedan.

Utöver invigningen av kårhuset ikväll så kommer Emmon att göra en rad spelningar runtom i Sverige framöver. Bland annat syns hon i Gävle, Norrköping, Åre och Uppsala under februari och mars.

Melody Club slog igenom 2002 med låten Palace Station från albumet Music Machine. I november förra året släpptes det tredje albumet Scream som har spelats in tillsammans med Klas Åhlund, Marco Manieri och Thomas Troelsen. Låten Fever Fever ligger just nu tvåa på trackslistan och bandet gör även dom just nu en turné genom Sverige, med enstaka avstickare för spelningar i Storbrittanien.

Mer läsning

Annons