Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Diggiloo värmer småputtrigt

/

Annons
  • Publikantal: 3700
  • Plats: Olnispagården i Sälen
  • När: klockan 18 till 21 den 27 juli
  • Genre: Schlager, pop och rock

Annars har Lasse Holms och de andra snickrat ihop ett relativt underhållande program med en blandning som borde passa de flesta och en variation av musik som verkar ligga åtminstone Sälenpubliken varmt om hjärtat.

Ensemblen till årets Diggiloo kändes i övrigt tunnare än tidigare år med Linda Bengtzing och Charlotte Perrelli som förmodligen skulle agera dragplåster tillsammans med, ja där finns kanske att önska. Förutom attLasse Berghagen varit en av de långa artisterna så har han ju varit allsångsledare och den kostymen verkar han ha fastnat i. Jan Johansen är tonsäker men ganska okarismatisk och så har man hittat ännu en Wahlgrenare som kommer att vara tokrolig och förmodligen föröka sig vad det lider så att det Wahlgrenska artisteriet aldrig kommer att försvinna från den svenska scenen.

En annan figur som förmodligen har varit årets absolut jobbigaste pausfågel är Niklas Andersson. Namnet som sådant säger förmodligen ingen något men han var en av de där under mellanspelet till årets melodifestival som skulle göra en musikalisk resa.

Att det däremot är en ganska homogen grupp Lasse Holm samlat gör dock helhetsupplevelsen nytta. För det är trivsamt och Thomas Pettersson är rolig, till och med Lasse Berghagen drar ner skratt från publiken. Linda

Bengtzing strålar och Charlotte Perrelli är ett fullblodsproffs. Lasse Holm är ju en riktig popfarfar så han vet vad han håller på med. De enda som faller lite ur ramen är ack så tonsäkre men lite tråkige Jan Johansen, Niklas Andersson har fortfarande en bitter eftersmak sedan melodifestivalen och unga Molly Sandén känns som en körsångerska.

Benjamin Wahlgren som är son till Pernilla Wahlgren gör en stilsäker imitation på resterande Wahlgrenssläktets artisteri och det fungerar ju av någon anledning. Sist men inte minst har vi Lotta Engberg som väl aldrig gjort ett dåligt framträdande

På det hela taget så lyckas man ändå roa publiken och det känns som det hela går av en väldig fart vilket man måste beteckna som något bra.

Mer läsning

Annons