Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Diggiloo närmar sig Sälen

Annons

Fredag och lördag kväll showar Diggiloo-gänget i Sälen inför gissningsvis 7 500 personer.

- Det har sålts otroligt bra med biljetter i förköp i Sälen. Över huvud taget har det varit fantastiskt drag kring vår turné i sommar och trots att vi har något mindre antal spelningar så slår vi förra sommarens publiksiffra på 70 000. Det är mycket bra, för vi jobbar i en tuff bransch med många bra konkurrenter, säger Lasse Holm.

Schlagerkungen Holm har laddat upp med ett stjärnspäckat gäng i sin sommarshow. Med sig på scenen har han Christer Sjögren, Lotta Engberg, Elisabeth Andreassen, Sanna Nielsen, Jessica Andersson, Magnus Bäcklund, Andrés Esteche, Andy Foster - alla etablerade sångartister - samt komikern Thomas Petersson och tv-profilen Agneta Sjödin, nu i rollen som artist och sångare.

- Jag trodde att Agneta skulle lyckas bra i den här nya rollen och den här omgivningen. Och om det funnits något frågetecken så har hon själv rätat ut det till flera utropstecken. Hon sjunger bra, hon är karismatisk, hon gör kort sagt succé och hon skulle inte göra bort sig i en schlagerfestival heller, säger Lasse Holm som sitt nya artistfynd.

Humor, schlager, pop och rock ingår i den tre timmar långa showen. Publiken kan se fram emot att bland annat få höra Christer Sjögren sjunga Elvis, Elisabet Andreassen sjunga Dolly Parton, Agneta Sjödin som Madonna och flera av showens artister i ett italienskt maffiatema.

- Jag talar förstås i egen sak, men jag tycker att vi har en välkomponerad show och vi får också bra respons från publiken, säger Lasse Holm.

Diggiloo går nu in i slutspurten. Efter spelningarna i Sälen återstår två framträdanden i Båstad och finalen i Göteborg. Sen är Diggiloosommar´n slut.

ANDERS MOJANIS

Mer läsning

Annons