Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Di Leva till Peace and Love

Annons

Thomas Di Leva spelade senast på Peace &Love 2005. Nu är han tillbaka igen. Thomas Di Leva är inne på sitt tredje decenium som artist och är även aktuell för dalapubliken med sin aningen oväntade medverkan i The original Abba orchestra in consert i Ejendals arena i slutet av april. Han släppte i höstas sitt 14:e (!!!) album, Hoppets röst.

– Kärleksbudskapet är förstås det viktigaste med Di Leva. Det handlar inte om någon konstlad image utan han är som han är, säger Henrik Sundin.

Timbuktu har fått ett antal grammisar, utmärkelser i P3-guldgalan och har en rockbjörnen med sig i bagaget när han kommer till Borlänge i sommar. The botten is nådd eller Alla vill till himmelen men ingen vill dö är de stora hitarna och Timbuktu har sålt guld i både Sverige och Norge.

– Han passar hos oss för att han gör vad han känner för. Han har turnerat med Loop troop, Damn och Helt off. Det finns inga begränsningar och han låter sig inte styras.

Anna Ternheim öppnade Peace & Love 2005. I januari var hon singer-songwriterdonnan på allas läppar när hon kammade hem grammis efter grammis för sitt senaste album Separation Road. I år är hon tillbaka på Peace & Love igen.

Snook är ett annat grammisprisat band som kommer till sommarens festival. Vid årets gala tog de hem grammisen för bästa Hiphop/soul.

Klara för festivalen är även Borlänges egen hiphopfavorit Prop Dylan och hårdrocksjazzarna Hellsongs.

Mer läsning

Annons