Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Damernas afton på Ejendals

Annons

LEKSAND. Ja, nu står det klart att tjejerna får sin egen kväll i Ejendals Arena i Leksand till hösten. Artistfältet är fortfarande hemligt men offentliggjort är nu att Martin Stenmarck kommer att delta.

Ladies Night 2007 kom- mer att bjuda på en show som är fylld med musik, dans och humor och det är alltså bara damer som bjuds in som publik. Efter showen fortsätter kvällen med nattklubb. Evenemanget sålde förra året 35000 biljetter runtom i Sverige och redan har 12000 biljetter förbokats till årets arrangemang.

I övrigt presenteras i dagarna en rad nöjesarrangemang i arenan i vår. Bland annat blir det den 3 mars Stjärnornas natt med Shirley Clamp, Charlotte Perelli, Martin Stenmarck, Idolvinnaren Markus, The Poodles och E-Type.

Den 20 april blir det dansbandsgala med Drifters och Black Jack på scenen och den 21 april presenteras The Original Abba Orchestra in concert med Gunilla Backman, Jerry Williams, Mats Ronander, Tomas di Leva, Tove Jaarnek, Claes af Geijerstam Jenny Berggren och Magnus Carlsson.

FREDRIKA HILLERVIK

Mer läsning

Annons