Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dalabönder söker kärlek i TV4

/
  • Söker kärleken. En ärlig, humoristisk man som gärna får vara vältränad står högt upp på önskelistan för hästbonden Susanne Brännemo från Rättvik.

Annons

- Jag har ingen aning om vad jag ger mig in på men det ska bli ett spännande äventyr, säger Susanne Brännemo, 40 år, från Rättvik. Hon är en av säsongens två kvinnliga deltagare.

Susanne driver egen hästgård med ett 20-tal hästar och blev anmäld av en kompis som tyckte att hon kunde behöva avlastning på gården.

- Om man får chansen att ha fyra karlar boende hos sig utan att någon kan höja på ögonbrynen ska man ta tillvara på den, skojar hon.

Den andre kandidaten från Dalarna är 28-årige Anders Jönsson från Dala Husby. Anders har arbetat som cowboy i Montana, är intresserad av ridning och driver jordbruk med spannmålsproduktion och får på föräldragården.

Programmet spelas in i sommar och sänds i höst. Precis som förra säsongen har bönderna intervjuats av Linda Isacsson om sina liv och drömmar. Det kommer att visas i två halvtimmeslånga program, den 12 och 19 maj. Tittarna får skriva brev till bönderna och de fyra som får flest brev går vidare till höstens avsnitt.

Vilka chanser hon har att gå till final törs inte Susanne Brännemo spekulera i.

- Jag är tävlingsmänniska så jag vill gärna ta mig vidare. Men det viktigaste är att ha roligt och ta tillvara på den här chansen. Så får vi väl se om jag lyckas hitta drömprinsen, säger hon.

Mer läsning

Annons