Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Carina och Carolina tar över "Idol"

/

Annons

Carina Berg och Carolina Gynning arbetade ihop i TV4:s "Förkväll" under hösten och vintern och får återigen jobba ihop.

- Det känns ju helt otroligt. Hur ska det här gå? Det är det som är den stora frågan, och det är det jag tycker är så kul. Jag jobbar mycket med de frågeställningarna: hur ska det gå? Vad ska hända? Fast jag vet inte, det kommer nog att gå hur bra som helst, säger en minst sagt upphetsad Carolina Gynning när vi ringer upp henne.

Därmed fortsätter den forna utvikningsbruden och dokusåpaprofilen Carolina Gynnings tv-karriär på TV4. Och hon tänker fortsätta att vara programledare även i framtiden. I alla fall om hon får vara det med Carina Berg.

- Ja, det är det här som är min grej och jag älskar det. Man får kameror på sig hela tiden. Och så tycker jag det är så jävla kul att jobba med Carina Berg, det är lite därför jag vill göra en tv-karriär. Hon är så rolig att jobba med. Om jag skulle börja jobba i en blomsteraffär skulle ju inte Carina Berg vara där.

Programledarduon ska skildra uttagningsprocessen när tusentals hoppfulla på flera platser runt om i landet ska sjunga inför "Idol"-juryn, som i år består av endast tre personer sedan Claes "Clabbe" af Geijerstam hoppat av på grund av bråk kring sin ersättning. Carolina Gynning tänker bidra med lite oreda när hon axlar Mogge Sseruwagis och Sanna Brådings mantlar.

- Jag tror inte att det kommer att vara lika strikt längre när jag hoppar in. Det kommer att bli lite mer hur som helst och det tror jag tittarna kommer att tycka är roligt. Och härligt!

Hur framtiden blir för "Förkväll" är fortfarande oklart. Inget beslut är taget, men Carolina Gynning hoppas på en fortsättning i höst.

- Vi är inte säkra på att det blir något och det är inte TV4 heller. Jag tror inte någon är säker. Det känns som om allt bestäms dagen innan.

Vilka som ska leda "Idol" i höst när den ena artisten efter den andra slås ut är ännu inte klart

Auditionturnén inleds i Göteborg den 14 april. Därefter kan man provsjunga inför "Idol"-juryn i Skellefteå (22/4), Malmö (28/4), Borlänge (6/5) och Stockholm (12/5).

Markus Fagervall vann höstens omgång av "Idol".

TT Spektra
/Kalle Dixelius

Mer läsning

Annons