Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Broder Daniel ställer in spelning

Annons

Broder Daniel ställer in sin spelning i Avesta. Man höll saken öppen in i det längsta, men under gårdagen stod det klart att sångaren Henrik Berggrens stämbandskatarr inte gett med sig.

Föreningen G-sträng skulle ha firat sitt femårsjubileum med ett svårslaget konsertpaket på alla hjärtans dag med Broder Daniel, Laakso och The Kid i Avestaparken.

Nu lär dagen gå till historien som Många brustna hjärtans dag.

- Det känns för djäkligt. Det innebär en hel del ekonomiska förluster och känns tungt med tanke på allt ideellt arbete som lagts ner, säger Tommy Forsell från Föreningen G-sträng.

Förhoppningen är dock att kunna flytta arrangemanget till ett nytt datum.

- Vår ambition är att det ska bli samma paket. Nästa vecka kommer vi förmodligen att kunna ge besked om detta.

Köpta biljetter kommer att gälla för detta nya datum, men man kan även lösa in sin biljett på respektive inköpsställe från och med den 23 februari.

För G-strängs del är det tredje gången en större akt ställer in med kort varsel på grund av halsproblem. Tidigare har Motorhomes och The Sounds tvingats avboka i sista stund.

Broder Daniel-konserten var tänkt att vara upptakten till föreningens verksamhet detta år. Motivationen är för närvarande ringa. Men förhoppningsvis går det över.

- Nu ska vi bara slicka såren och tycka synd om oss själva en stund, säger Tommy Forsell.

ANDERS GUSTAFSSON

Mer läsning

Annons