Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Barberaren uppskjuten

Annons

I kväll var det tänkt att en 40 personer stark ensemble skulle ge "Barberaren i Sevilla" på Aveny. Men besöket har skjutits fram. Den 4 april är ny speldag.

Ensemblen har blivit två veckor försenad genom en tv-inspelning på hemmaplan.

- Det har varit ett elände med ombokningar och inställda föreställningar, berättar Rolf Inghamn, som är arrangör för ensemblens Skandinavienturné.

Till Ludvika kommer gästerna direkt från Tonhallen i Sundsvall.

Stora förändringar väntar

för SVT

Stockholm

u Sveriges Television står inför en av de största förändringarna på 40 år. Den nya organisationen är en följd av att SVT inte längre har två kanaler utan minst fem, därför investerar SVT nu i digital produktionsteknik i hela landet.

Redan nu är SVT indelat i tolv produktionsorter, dessa ska i framtiden svara för nyhetsproduktion men även för produktion av övriga program.

I Stockholm och Göteborg investerar SVT i heltäckande programuppdrag, med en inriktning på drama i Göteborg. Malmö ska klara av tung studioproduktion med inriktning på nöje medan Växjö och Umeå utrustas för fast studioproduktion. I den nya organisationen ansvarar sex "genrechefer" för var sitt ämnesområde.

- SVT befinner sig i ett medialandskap i stark förändring, säger SVT:s vd Christina Jutterström i ett pressmedelande. Ett väl sammanhållet och samverkande SVT är därför nyckeln till framgång när vi vill fortsätta möta publikens krav och förväntningar på oss. (PM)

Mer läsning

Annons