Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Babianbandet underhåller campingästerna

/
  • Campinggig. Babianbandet från Borlänge riggade upp en scen på campingen och spelade covers för underhållningssugna tältare.

Annons

- Vi blev tillfrågade av krögaren här om vi kunde tänka oss att underhålla hans kunder lite. Och det ville vi ju, säger gitarristen Micke Andersson.

Babianbandet består av Micke Andersson, Jan Johansson, Ronny Ljung och Magnus Eriksson och växlar ibland namn till Run for cover eller Kjell Ronnys när de spelar på pubar och fester i Borlängetrakten. Till sin spelning lockade de till en början ett 30-tal nyfikna campinggäster i går eftermiddag. Efter hand fylldes det på framför scenen och till slut stampade en ordentlig skara takten till röjiga Iron Maiden-, AC/DC-covers.

Bandet släpade själva ut utrustningen och riggade upp den lilla scenen med hjälp av ett simpelt trädgårdstält. De satsade på att underhålla campingästerna fram tills det började bli fart på själva festivalområdet vi 18-snåret och i eftermiddag är de tillbaka igen.

- Vi satsar på att köra både fredag och lördag. Det är väl skoj för dem som bor på campingen att få lite musik här också, säger Micke Andersson.

Mer läsning

Annons