Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Anders Lundin ersätter Lasse Berghagen på Skansen

Annons

Berghagen ska ägna sig åt att repetera revy under sensommaren.

- Det känns otroligt spännande! Jag är hedrad över att bli tillfrågad och det var roligt att svara ja, säger Anders Lundin i ett pressmeddelande.

Han tjuvstartade i somras genom att följa Lasse Berghagen. Hans erfarenheter sändes i ett sammanfattande program i SVT under julen.

Lasse Berghagen inleder sin tionde och sista säsong som allsångsledare på Skansen den 24 juni och håller i de fyra första programmen.

De senaste åren har "Allsång på Skansen" föregåtts av spekulationer om hur länge den folkkäre Lasse Berghagen ska leda det populära programmet.

Ryktena har naturligtvis följts av tankar om en efterträdare. Om Anders Lundin tänker axla manteln även säsongen 2004 är inte klart. De senaste åren har han lett "Expedition: Robinson" som också spelas in på sommaren.

Om Lundin ska leda den sista säsongen av dokusåpan är ännu inte klart. Några kontrakt är inte påskrivna och på SVT säger man att arbetet med "Expedition: Robinson" inleds om några veckor.

Under hösten ska Lasse Berghagen spela revy på Chinateatern i Stockholm tillsammans med bland andra Helen Sjöholm och Loa Falkman. Chinarevyn har premiär den 19 september. (PM)


JOHAN SJÖSTRAND

Mer läsning

Annons