Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nederlag för slutspelsklara Atlanta

Annons

Slutspelsklara Atlanta förlorade på hemmaplan mot Washington med 2_3 under onsdagens NHL-möte.

Det hjälpte inte att Atlanta började bra med ett mål efter dryga minuten. I den tredje perioden blev laget ordentligt omåkt av Washington som inte kommer ta en slutspelsplats.

Washingtons målvakt Brent Johnson storspelade med 30 stoppade skott och höll dessutom emot vid det powerplayläge som Atlanta hade i slutet av matchen. Washington åkte på två utvisningar i slutminuterna och Atlanta plockade ut målvakten för att kunna spela sex mot tre. Trots detta läge kunde man inte rå på Washington, som gjorde alla sina tre mål under den sista halvan av den andra perioden.

San José besegrade Anaheim med 3_2 efter straffar. Anaheim hade i slutet av ordinarie speltid ett powerplayläge som San José kom att undvika genom att få Anaheims Teemu Selännes klubba undersökt och underkänd på grund av felaktig vinkel. Selänne tvingades använda en vanlig klubba vid straffläggningen och tappade kontrollen över pucken precis när han närmade sig målet vid Anaheims andra försök.

I stället blev det San Josés Ryane Clowe avgjorde matchen med sin straff. Både Anaheim och San José är klara för slutspel.

TT

Mer läsning

Annons