Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Nattens nyheter


Försäkringsbedrägerierna ökar och kostar flera miljarder kronor. Det slår mot kunderna som får betala med dyrare premier.

Lokalt:

En man sitter anhållen misstänkt för att ha misshandlat och hotat en annan person på ett asylboende i Rättvik.

Skid-VM är slut och VM-generalen är nöjd med resultatet. I dag kan du chatta klockan 15.00 med Sven von Holst och Faluns kommunalråd Jonny Gahnshag om VM.

Väder:

Snöfallet kommer söderifrån under morgonen och kan sprida sig långsamt norrut under dagen, men prognosen är något osäker och det kan bli luckor i molntäcket på sina håll. Temperaturen väntas ligga kring 0 grader och vinden blir sydlig eller växlande.

Följ väderleksrapporten här

Karta: Så är läget på vägarna

Sverige:

En kvinna som fick jobb hos utbildningsminister Gustav Fridolin (MP) stämmer regeringskansliet efter att ha fått sparken efter två dagars arbete på grund av att hon hade skulder hos kronofogden.

En man som fått akupunktur på en klinik i Stockholm glömdes på britsen efter stängning, naken och med nålarna kvar i kroppen. Nu anmäler mannen händelsen.

Internationellt:

Spel om pengar förbjuds helt och hållet i Gambia, där regeringen vill förhindra ett "en hel generation blir tvångsmässiga och spelberoende".

Nyckelvittnet till mordet på den ryske oppositionsledaren Boris Nemtsov har fått lämna Ryssland och är på väg till Ukrainas huvudstad Kiev

Amerikansk polis jagar tre rånare som ska ha kommit över guldtackor värda kring 33 miljoner kronor i delstaten North Carolina.

Sport:

Skid-VM är slut, men fortfarande finns chans att se vår unika dokumentär om Johan Olssons väg fram till mästerskapet.

Tipsa oss:

Har du ett nyhetstips, eller vill komma i kontakt med oss på redaktionen? Tipsa oss här eller skicka sms/mms till 72023 eller mejla 72023@dt.se.

Följ oss:

Facebook: DT.se

Twitter: DTnyheter

Julia Andersson

Fredrik Ytterström