Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Robert Wells flyttar sina uppträdanden i Falun och Leksand

Bara några dagar innan de skulle genomföras så ställer Robert Wells in sina två konserter i Dalarna. På grund av en tv-inspelning utomlands flyttas de till i början av nästa år.

Annons

Robert Wells..

På tisdagkvällen meddelade Kulturhuset tio14 i Falun att Robert Wells uppträdande den 15 oktober ställts in. Även uppträdandet i Sveasalen i Leksand dagen innan kommer inte att genomföras.

När tidningen ringer upp Anders Tull på Sveasalen i Leksand på onsdag morgon är han omedveten om att Wells ställt in i Falun och ber att få återkomma. När han ringer upp har han hört från bokaren att spelningen i Leksand är inställd.

– De sa att Robert fått något uppdrag utomlands så det är inställt även i Leksand. Vi fick förfrågan om att göra något i vår istället.

Hur påverkar det Sveasalen?

– Det är ingen större katastrof. Vi står inte och faller med Robert Wells.

Wells bokare bekräftar sedan i e-post till tidningen att konserterna inte kommer att genomföras 14-15 oktober på grund av en tv-inpelning utomlands. Men att Wells istället kommer att återvända till Falun och Leksand 10 och 11 februari nästa år.

På Turistbyrån i Falun uppger man att 100 av totalt 450 biljetter sålts till hans uppträdande på Kulturhuset tio14 i Falun.

Robert Wells framträdanden i Dalarna var en del av hans turné "30th Anniversary" som jubilerar hans 30-åriga karriär. I en intervju med tidningen innan det blev känt att konserterna blivit flyttade så sa Robert Wells att han såg fram emot att återvända till Dalarna.

– Min största vilja är att folk ska må jättebra och gå därifrån med ett leende på läpparna. Vi ska bära fram publiken. Jag har inte spelat i Leksand på jättelänge, så det blir som en nypremiär för oss där.

Mer läsning

Annons