Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Min dröm gick i uppfyllelse"

/

Annons

- Jag tackar alla som röstade på mig. Det är jättekul. Jag har sovit flera dygn efter galan i Orrskogsparken i Malung.

Björn har gjort snabb karriär och kämpat medvetet för att nå sitt mål.

Allt började 2004 på en kryssning där Barbados spelade på båten.

Peter i bandet frågade om någon i publiken ville sjunga.

- Jag sträckte upp händerna i luften och fick gå fram till sångmicken. Sedan jag sjungit Världen utanför bytte vi telefonnummer. Och när sedan Chris Lind slutat i bandet hörde de av sig och frågade om jag ville komma på audition och provsjunga. Det gjorde jag och nu står jag här i Malung, säger Björn.

- Min dröm gick i uppfyllelse och jag började i bandet i maj.

Björn har blivit mycket väl mottagen av bandet, arrangörer och publik. Han är en värdig efterträdare för Magnus Carlsson som var och fortfarande är hans idol.

- Jag tycker om Magnus. Han sjunger riktigt bra, är en bra artist och jättebra på scen. Han är så himla duktig på allt han gör. Disco passar honom bra. Jag tror det är disco han vill hålla på med.

Hinner du spela fotboll nu?

- Nej, jag fick lov att sluta spela fotboll i Kungsörs BK när jag fick det här jobbet. Men är fortfarande intresserad av idrott. Jag kollar på hockey och tennis, bland annat.

Medan Lasse Stefanz har en hel stab som bär och monterar all utrustning från bussen till scenen gör musikerna i Barbados själva det jobbet. Men bandet har en ljudtekniker som åker med på turné.

- Fördelen med att bära grejerna själva är att man lär sig hålla reda på allt. Jag har tänkt på att börja lyfta skrot. Det känns som att jag behöver det nu, säger Björn.

Blir du jagad av fans?

- Jag får skriva mycket autografer. Och du, skriv att jag redan har en flickvän.

Mer läsning

Annons