Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ebba Gold på hyllningsskiva till Thåström

/
  • Joakim Thåström fyller 50 år. Det firar Thåströmsällskapet med en hyllningsplatta. Då är förstås Ebba Gold från Falun med.

Annons

- Vi blev kontaktade av Thåström sällskapet som ger ut skivan och tillfrågade om vi ville vara med. Så vi skickade över fem låtar och de valde ut Du ska va president och Ung och kåt, säger Per staffas trummis i Ebba Gold.

Thåström fyllde 50 nu i veckan och skivan släpps på måndag. Förutom Ebba Gold medverkar bland annat Stefan Sundström, Köttgrottorna och 320DB.

Skivan kommer till att börja med distrubieras till fansen på Thåströmsällskapets hemsida.

- Tanken är inte, om jag förstår det här rätt, att det ska vara något jättekomersiellt utan att alla Thåströmfans ska kunna få ta del av plattan, säger Staffas.

Ebba Gold tycker att medverkan på hyllningsplattan är ett bra tillfälle att nå ut till de riktiga fansen på ett sätt som de har svårt att göra annars.

- De inbitna Thåströmfansen tycker väl inte så mycket om tributeband men vi har märkt att det har lättat lite den senaste tiden och med den här plattan kanske vi kan nå en lite ny publik. Sedan är det ju kul att veta att skivan kommer att räckas över till Thåström själv.

Mer läsning

Annons