Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Musik- och motorbiljetter släpps

I morgon, lördag, är det biljettsläpp för biljetterna till uppträdandena på Musik- och motorfestivalen i augusti. Och de lär gå åt.

Annons

Torbjörn Wallin, en av männen bakom den allt mer växande Musik- och motorfestivalen i Älvdalen, är säker på att biljetterna till uppträdandena vid det utökade området vid hotellet kommer att få en rykande omgång.

– Hotellet har fått tillstånd att utöka området och ta in 1000 personer per kväll, berättar Torbjörn Wallin. Tre band eller artister per kväll kommer att uppträda och temat är naturligtvis bilar och rock´n roll-aktigt. Artisterna som uppträder är Playtones, Nicke Borg, Månsson Allstars, Topcats, Gogetters och Kickis scen och surprise.

– Antalet biljetter är begränsat i år och de kommer säkerligen att sälja slut ganska så fort, säger Torbjörn Wallin, som säger att årets Musik- och motorfestival har ett b redare engagemang än någonsin:

– Det är hela 16 föreningar och 55 företag som engagerar sig på olika sätt under festivalen.

På lördag släpps alltså biljetterna. På hotell Älvdalen.