Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Morabacken: "Vi har inget att skylla på"

Moratränaren Jeremy Colliton var otroligt besviken efter förlusten, 3–4 hemma mot Asplöven.
– För många spelare är bara passagerare, säger han.
Om Mora hade mötte ett bättre lag, så hade matchen förmodligen avgjorts i andra perioden.

Annons

Närmare två veckors uppehåll, flera skadade spelare tillbaka, nyförvärvet Kevin Gagné och lånet Jens Jakobs hade tillkommit. Förutsättningarna var snudd på bästa tänkbara för Mora IK.

Men så fel det blev.

– Jag kan ta att spelare gör misstag ibland, men inte att så här många väljer att bara vara passagerare. Nivån var inte acceptabel, säger Jeremy Colliton.

Efter en hyfsad förstaperiod, där Jens Jakobs gjorde ett snyggt kvitteringsmål till 1–1, tappade Mora allt i den andra perioden.

I stort sett ingenting fungerade för Mora som slarvade över hela banan. Turligt nog, så var det inte ett sylvasst lag som stod på andra sidan den här gången för då hade Mora straffats hårdare.

Asplöven gjorde ändå välförtjänt 1–2.

– Vi hade ett rejält snack efter den andra perioden och jag tycker att vi höjde oss en aning, säger Alexander Deilert.

Just Deilert var den som kvitterade till 2–2 efter 6.30. Knappt två minuter senare återtog dock Asplöven ledningen.

Mora lyckades sedan även få in kvitteringen och säkra en poäng.

– Den får vi vara nöjda med. Det är inte acceptabelt att vi dippar som vi gör i den andra perioden, men ibland har man sådana här matcher och det är viktigt att vi inte surar för mycket, säger Deilert.

Vad berodde den svaga insatsen på tror du?

– Vet inte. Folk har sett pigga ut på träningarna och vi har inget att skylla på. Asplöven ska bara inte få komma hit och köra över oss som de gjorde i den andra perioden. Alla måste ta mer ansvar och vara bättre förberedda.

LÄS MER:

En poäng som Mora får vara nöjt med

Så var matchen