Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Modeshow i publikens smak

–Folk är intresserade av mode. Det är väldigt många som tycker det är kul. En belåten Malin Blomberg konstaterade detta på torsdagskvällen. Malin var tillsammans med sin syster Micaela projektledare för kvällens modeshow i Kupolen.

–Det är alltid spännande, berättade Malin om detta att arrangera modeshower. Tidigare har det bland annat varit två stora modeshower på Galaxen.

Under torsdagens shoppingkväll i Kupolen bjöds publiken på två modevisningar/modeshower. Om den första av dem kan berättas att den följdes av en stor publik, åldersmässigt från barn till mogna män och kvinnor.

De unga modellerna visade höstmode, med vad som beskrevs som extra allt. Helt naturligt ett höstligt mod med betoning på det unga. Publiken belönade modellerna med varma applåder och andra bevis entusiasm.

Under den välbesökta shoppingkvällen var det också releasefest för Kupolenlåten Where do you go? Det var tre Borlängeband med koppling till Boom Town som då tog plats på en specialbyggd scen vid entré 3.

I Am So Me, God Loking Trash och Revoked, representerande tre olika musikstilar, framförde här sina personliga tolkningar av shoppingcentrumets nya vinjett.