Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mittmedias satsning på SCA-cupen fortsätter – här är alla matcher Hockeypuls sänder

 
SCA-cupen 2018
Visa alla artiklar

Direktsända matcher, intervjuer och analyser.
Allt det och mycket mer kommer Hockeypuls leverera från årets upplaga av SCA-cupen.
– Hockeypuls sändningar från SCA-cupen är en klockren start på hockeysäsongen, säger Mikael Nordstrand, nyhetschef Mittmedia Sport.

Här är matcherna Hockeypuls sänder:

Onsdag 22:a augusti: Modo–Björklöven, 19.00, Fjällräven Center, sänds ej av Hockeypuls, men går att följa via vår liverapportering. Matchen sänds av Modo Channel.

Torsdag 30:e augusti: Timrå–Mora, 19.00, Sundsvall Energi Arena

Fredag 31:a augusti: Björklöven–Timrå, 17.30, Sundsvall Energi Arena

Fredag 31:a augusti: Modo–Mora, 20.00, Sundsvall Energi Arena.

Lördag 1:a september: Björklöven–Mora, 14.00, Sundsvall Energi Arena

Lördag 1:a september: Modo–Timrå, 17.00, Sundsvall Energi Arena

45:e upplagan av SCA-cupen genomförs mellan 30 augusti och första september.

Precis som förra året är det Modo, Björklöven, Timrå och Mora som gör upp om segern och även i år kommer Hockeypuls storsatsa på försäsongsturneringen.

Hockeypuls kommer att livesända samtliga matcher från Sundsvall Energi Arena och även leverera ett studioprogram med intervjuer och analyser inför och efter matcherna.

– Sändningarna från SCA-cupen är en klockren start på hockeysäsongen. Vi har sänt turneringen i flera år och ser ett stort intresse kring alla våra lag. Särskilt roligt är det att klassiska lag som Modo, Timrå, Björklöven och Mora deltar, säger Mikael Nordstrand, nyhetschef Mittmedia Sport.

Satsningen är precis som tidigare möjlig tack vare Mittmedias goda samarbete med Sundsvall Hockey.

– Det är jättekul att Mittmedia väljer att göra den här satsningen. Det är ett roligt samarbete och vi vet att de gör ett bra jobb med sändningarna, säger Roger Magnusson, Sundsvall Hockeys ansvarige för SCA-cupen.

Roger Magnusson säger också att biljetterna kommer släppas inom kort.

– Det ska bli extra intressant nu i år när vi har två SHL-lag med i turneringen. Det här är startskottet för hockeysäsongen, säger Magnusson.