Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Henry Käll

Annons

Vår kollega sedan 25 år i företaget, har nu kört sin sista leverans med material. Henry var lugn, tystlåten och hjälpsam, men med väldigt roliga kommentarer och funderingar. Han har fått oss att skratta många gånger.

Han levde ensam, ett fåtal kamrater. Syskon finns och en åldrig mor. Sin hund levde han tillsammans med och för, i många år.

Fredag den 2 december hade vi julbord med företaget. Henry var väldigt glad och pratsam. Inet kunde man tro at det skulle bli den sista för honom. Vi hann ej ta avsked heller. Hoppas och tror att Henry hade en mycket rolig kväll med sina arbetskamrater.

Efter en sviktande hälsa sedan några år, drabbades han återigen mycket akut. Denna gång på jobb i Grängesberg. Trots mycket snabb hjälp från ABB-personal och transport till Falun, gick hans liv inte att rädda.

Vem ska nu sköta vår tvättmaskin och kaffeautomat? Stolen på kontoret står tom. På hans skrivbord står en blomma och ett ljus. Hoppas Henry somnade lugnt och stilla och att han såg den vita långa gången på riktigt, denna gång.

Vi hoppas han tänker på sin tid hos oss och på sina år som sjöman på världshaven. Vi kommer att sakna Henry!

Ett stort och varmt tack till ABB-personalen Grängesberg.

Vila i frid!

Sodexo genom Ann-Marie

Mer läsning

Annons