Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Minnesord över Monika Jansson

Monika Jansson, Uppsala, har lämnat oss vid 49 års ålder. Närmast anhöriga är föräldrarna Kerstin och Arne samt bror Krister med familj.

Monika växte upp i Mora och läste där till byggnadsingenjör. Efter examen 1990 flyttade hon till Uppsala och tog anställning på Bjerking där hon sedan har varit verksam i hela sitt yrkesliv. Monika har under årens lopp arbetat inom olika områden, de senaste 10 åren med samordning av företagets större anbud.

Monika var alltid hjälpsam, vänlig och mycket lojal med både företaget och arbetskamraterna och bidrog till god stämning på arbetsplatsen. Monika tog själv inte stor plats men hon var alltid mycket uppskattad genom sitt sätt att vara. 2014 tilldelades Monika företagets hederspris för sina fina och uppskattade insatser i företaget.

På fritiden umgicks Monika ofta och gärna med kollegor och före detta kollegor. En av de grupper hon umgicks med var syjuntan som bildades redan i början av 1990-talet. En mängd träffar, utflykter och äventyr har där förgyllt tillvaron.

För Monika var familjen viktig. Hon åkte ofta till Mora och hälsade på sina föräldrar och bror med familj. Hon var barnkär och en mycket uppskattad faster.

Det känns oerhört tomt när Monika inte längre finns ibland oss och saknaden är stor. Vi som haft förmånen att arbeta nära Monika är väldigt tacksamma för de år vi fått ha Monika hos oss, som vän och som arbetskamrat. Vi kommer alltid minnas henne med stor tacksamhet!

Bjerking AB

Anders Wärefors, vd

Tomas Engelbertsson, vice vd