Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Minnesord över Lars Gradin, Falun

Samuelsdals Golfklubb sörjer en god kamrat och idealist, Lars Gradin, som omkom i en tragisk olycka vid en fisketur på Rösjön nära Korså bruk torsdagen den 16 maj i år.

Annons

Lars tillhörde de flitigaste deltagarna i klubbens Herrtour och Seniorgolf. Han var också en av idealisterna, som hjälpte till att bygga ut banan till 18 hål och medverkade med många arbetstimmar i detta. Hans sista golfrond blev Seniorgolfens premiär onsdagen den 15 maj. Dagen därpå ledde Lars SPF:s pensionärsvolleyboll på Lugnet innan han åkte mot Korså bruk för att fiska, ett kärt nöje för Lars.

Samuelsdals Golfklubb minns Lars Gradin som en god kamrat, en rekorderlig person och hedersman. Lars hade en mer än 40-årig lärargärning i Falun och var de sista åren rektor på Lugnetgymnasiet. Han var med om att utveckla innebandyn till en stor och framgångsrik sport i Falun och var själv under många år elitdomare i innebandy. Själv hade han spelat fotboll i ungdomen hemma i Ångermanland. Svinga golfklubban lugnt och vila i frid Lasse!

Seniorgolfarna vid Samuelsdal beslöt enhälligt att intäkterna från tävlingen den 22 maj ska gå till det ändamål, Hjärtebarnsfonden, som angavs i Lars dödsannons.

För golfvännerna på Samuelsdals golfklubb gm Sven Olsson

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips
Annons