Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Miljonären Annas osannolika måndagsmorgon

Anna Liljeberg 29 år från Mora vann 1,2 miljoner plus en ny bil på måndagen. Hon var egentligen ledig från städjobbet under måndagen men ringdes in till Tomtebogården.
Medan hon städade i källaren smög ett TV-team in med Magdalena Graf i spetsen och gömde sig i samlingsrummet. När Anna helt ovetande kom för att fika hamnade hon mitt i TV-inspelningen, som en osannolik vinnare i programmet Postkodlotteriet.

Till släktingar och arbetskamraters jubel drog hon först fram två postkodlotter värda 100 000 kronor vardera, totalt 200 000.

Anna som lever ensamstående med två barn på elva och sju år var helt skakig över de två vinsterna.

På frågan om vad hon för dröm att köpa någonting blev svaret ny bil.

– Egentligen gillar jag raggarbilar, avslöjade Anna.

Men hennes förra bil behövde ersättas med en ny så 200 00o skulle komma väl till pass. Efter det att Anna firats av ordentligt med kramar bad Magdalena Graf att hon skulle följa med ut på vändplanen framför Tomtebogården.

Där stod en ny BMW 318 kombi värd 332 500 kronor. En tårögd öppnade och satte sig inne på förarsätet i i sin nya bil. Knappt hade Anna fattat den chocken när Magdalena föreslog att Anna skulle öppna motorhuven.

Där låg ett stort kuvert där Anna drog fram en miljonvinst. Jublet blev totalt och upplevelsen för Anna var närmast chockartad.

Efter dragningen som gett Anna 200 000 för två postkodlotter hade hennes båda postkodlotter lagts i en ny pott. Där fick Anna både miljonvinst och en ny bil.

All denna dramatik går att följa i TV 4 när postkodlotteriet sänder fredag och främst för Annas del på lördag kväll.

Under måndagen var det lite av julafton för de boende inom postnummer 792 52 i Mora. Där fick 105 vinnare ta emot 10 000 kronor vardera och dessutom fanns det två vinnare med vinnande postkodlotter. En av dem var som nämnts Anna som vann två lotter på 100 000 kronor samt dessutom en person med postkodvinst på 100 000 kronor.