Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Medvetna om det vi skapar

Var och en skapar sin egen verklighet, var och en har genom alla tider fått skörda det som den har sått; så fungerar livets lektioner. Men 3D-världen, vår fysiska värld, bär med sig ett isolerande hölje, ett fördröjningsskydd, som gör att vi inte riktigt har uppmärksammat sambandet mellan sådd och skörd. Vi har inte riktigt förstått att det som vi tror på, tänker på, säger och gör, att detta faktiskt skapar vår egen framtid.

Men snart kommer det skyddande höljet att tas bort från vår värld och därmed kommer vi på ett mer påtagligt sätt och direkt få uppleva våra inre och yttre skapelser, negativa såväl som positiva. Med andra ord, vi kommer att bli mer medvetna om det vi skapar.

Vi kommer därmed tvinga oss själva att skärpa oss och lära oss att styra våra tankar och handlingar. Det gäller särskilt vid negativt skapande, eftersom vi inte kommer att kunna stå ut med vår negativitet och därmed kommer negativiteten efterhand att upphöra på jorden och kvar blir endast positiva och insiktsfulla människor.

Erik Wiklund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare