Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Max-katten var efterlysta Nelly

Den utmärglade lilla katt, som i helgen hittades vid Max, var Nelly.
Hon försvann efter flytt för två månader sedan och Djurdetektiven efterlyste henne då uta att få något napp.

Men när matte Jenny Johansen fick se bilden på den utmärglade katt, som Ricky Ekenlöw hittat, kände hon igen Nelly på prickarna på nosen. Det var också det enda som var likt den Nelly som försvann för två månader sedan.

Som innekatt har hon tydligen haft väldigt svårt att hitta mat, och det var i sista stund som Ricky Ekenlöw räddade henne. Max ligger en bra bit från Nybroområdet, dit matte Jenny och katterna flyttat strax innan hon försvann.

Nu är Nelly lyckligt hemma igen hos sins syster Fanny och har för första gångenpå två månader sovit hela natten i matte Jennys säng. Hon äter kattungemat i små portioner och dricker ´kattmjölk.

Och matte Jeny är oerhört tacksam att Ricky inte hade hjärta att lämna den nödställda katt han mötte utanför hamburgerbaren. Tack vare honom och bilden han skickade till Djurdetektiven är Nelly nu lyckligt hemma igen.