Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Mannekänguppvisning hos SPF Ludvika

Annons

Vid SPF:s novembermöte på Folkets Hus i Ludvika bjöds deltagarna på en uppskattad modevisning. Åtta av föreningens medlemmar visade upp vinterns mode.

På herrsidan dominerade varma sköna jackor i nytt material. Ulstern är tillbaka likaså manchesterkavajen. Härliga tröjor i ull och fina färger är populärt till vintern.

Även på damsidan visades kappor och jackor i olika material och kulörer. Här fick vi även prov på vackra klänningar. Kanske något för julens fester. Byxor i olika modeller och material är alltid populärt och så naturligtvis stickade plagg. Mannekängerna och medhjälpare avtackades med blommor.

Efter kaffepausen informerade Gun Karlsson om vilka fullmakter som finns. Tyngdpunkten låg på vikten av att skriva en framtidsfullmakt, en nyhet som infördes 2017.

När den traditionella lottdragning ägt rum avslutade ordförande Gunnar Andersson mötet och hälsade välkomna till nästa sammankomst som är den 11 december på Gammelgården. Då blir det julbord och besök av Lucia med tärnor.

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med DT Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel