Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Man blir ledsen av förfallet

Förra sommaren meddelade politikerna att spisbrödsfabriken skulle få ytterligare tid på sig att ställa allt i ordning till september 2012. Tyvärr är det fortfarande inte klart.

När man som bilist kör förbi och ser detta Säter så blir man ledsen och arg över allt fult. Förutom spisbrödsfabriken är det vackra rondeller som inte sköts, tågstationen, gamla trasiga loket som var med i ett medborgarförslag med eventuell flytt till lokstall några mil härifrån. Inte heller att förglömma är den dåliga skötseln av grönområdena i vår kommun, och så ska det kallas "söta Säter"?

Kolla till exempel rådhustorgets område där sofforna står och där man kan sitta och "njuta" av trasiga stolpar och kedjor som hänger.

Jag vill att vi ska ha en vacker och snygg kommun att visa upp! Ta bort "söta Säter" och använd gamla "Trästaden" igen! Anställ en eldsjäl som entusiastiskt tar sig an åtagandet och delegerar.

LJ

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare