Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Expo-mässan har startat

/

Annons

Företagsmässan anordnas av Näringslivssamverkan i samarbete med kommunen. Längst in i ishallen hämtar simmarna sina startbevis, och under samma tak kan simmarna och deras anhöriga besöka de olika företagsmontrarna.

- Det är ett bra tillfälle att visa upp vad vi har för företag här i kommunen. Vi vill visa upp den bredd vi har av näringsidkare och marknadsföra Vansbro, säger Therese Englund som tillsammans med Oskar Lundgren, näringschef, ansvarar för mässan.

Men det är inte bara företag från kommunen som ställer ut. En av nyheterna i år är att flera företag bortifrån deltar. Therese Englund berättar att mässan blir alltmer populär.

- Den är större än i fjol. I år hade vi inte plats för alla som ville vara med, så några har satt upp tält utanför ishallen, säger hon.

Therese Englund vågar inte riktigt säga hur många besökare som förväntas komma, men minst 20 000 personer gissar hon på.

Musiken som hörs i högtalarna i ishallen är inte vald på måfå.

- Vi spelar givetvis Vansbromusik, skivor med Björn Skifs och Svenne Rubins kommer att stå på hela helgen, säger hon och skrattar.

Mer läsning

Annons