Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tipsa oss under Dansbandsveckan!

Artikel 3 av 21
Dansbandsveckan 2018
Visa alla artiklar

Anton Ryvang och Helena Wrete bevakar årets Dansbandsvecka i Malung – hjälp dem i jakten på de bästa historierna, händelserna och nyheterna.

Annons
Våra reportrar Anton Ryvang och Helena Wrete bevakar årets Dansbandsvecka.

Reporterduon kommer att finnas på plats i Malung från söndag till fredag för att skriva artiklar, livesända och producera tv-inslag. De har redan ett fullspäckat schema – som det självklart går att fylla på ännu mer. Därför ber de er läsare att tipsa om allt möjligt – högt och lågt.

Anton bevakar Dansbandsveckan för tredje året i rad.

– Man kan säga att vi har en minst sagt spänningsfylld och intensiv vecka framför oss. Extra kul i år, tycker jag, är de nya aktiviteterna: Dansbandssprinten och Dansbandssimningen. De lockar troligtvis en ny kategori av publik till evenemanget som i sin tur ger oss ett gyllene läge att göra helt nya vinklar i vår rapportering, säger Anton.

Kollegan Helena Wrete har stora förväntningar på veckan då det är hennes första gång.

– Jag tänker att det kommer att bli många roliga möten med spexiga filurer, både med dansveteranerna och förstagångsbesökare. Jag tror på mycket bugg, gnussande och pimpade husvagnar. För mig, som inte har varit där, är det som ett blankt papper, allt kan hända! säger Helena.

Tipsa oss genom att ringa, sms:a eller mejla!

Anton Ryvang: 072-741 96 14 eller anton.ryvang@mittmedia.se

Helena Wrete: 070-233 51 70 eller helena.wrete@mittmedia.se

Alla artiklar i
Dansbandsveckan 2018
Annons