Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kulturskolans dansuppvisning jubilerar med stor show

Malung-Sälens Kulturskola och Föreningen Vi Unga Dansare bjuder in till en sprakande jubiléumsföreställning i två akter med fikaservering i pausen. I årets dansshow, ”Replay the moments” som är den tionde i Kulturskolans regi, kommer åskådaren att få återuppleva en massa härliga nummer. Somliga i en helt ny tappning och somliga mer eller mindre oförändrade.

Annons

Bilden från tidigare föreställningar.

I år bjuder de på en kavalkad av danser under showtiteln ”Replay the moments” Precis som namnet antyder kommer de att ta med besökarna på en dansant resa genom sina olika nummer i shower från 2005 fram till idag. Resan börjar med vårt rocktema där våra fyra äldsta grupper bjuder på ett tufftoch rockigt nummer för att sedan i mer eller mindre kronoligisk ordning få återuppleva många härliga minnen och dansnummer.

För de som har varit med ett tag, kommer säkert ihåg Lejonkungen, Pirates of the Carribien, Rocky, Smurfarnaeller vår radio-, film- och Disneyshow. För att inte tala om deras Michael Jackson-show.

I årets dansföreställning medverkar över 230 dansare, tjejer och killar, i åldrarna 4-20 år och de har tränat under ledning av Timea Hedlund, Ronja Renheim, Malin Bäcke och Linnéa Magnér. Antalet danselever har stadigt ökat under de senaste 13 åren från 32 elever till 230.

Föreställningarna ges söndag 21 maj15.00, måndag 22 maj 18.00 och tisdag 23 maj 18.00.

Numrerade förköpsbiljetter säljs på Biblioteken i Malung och Sälen. Ett fåtal biljetter till onumrerade sittplatsersäljs på föreställningsdagarna vid entrén på Orrskogen. Tillställningen är mycket populär. Redan nu är förköpsbiljetterna till premiären - söndagensföreställning näst intill slutsålda.

Från tidigare föreställning

Mer läsning

Annons