Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Målrikt när Falun förlorade

15 mål.
Gästande Pixbo gjorde det sista och vann med 8–7 mot IBF Falun.
Men det behövdes spel i sudden death för att skilja lagen åt.

Annons

Det blev en match där det svängde rejält med snabba mål. När ett lag satt bollen i nät var det andra ofta inte sent att replikera.

Exempelvis gick det snabbt när Pixbo tagit ledningen i den första perioden. 20 sekunder senare hade hemmalaget kvitterat.

Lagen var också effektiva i power play. Falun hade två numerära överlägen och gjorde mål i bida. Pixbo fick en chans och utnyttjade den.

Falun gick till pausvila efter den förasta perioden i ledning 3–2. efter det var deet hemmalaget som hela tiden var i ledning med ett mål och Pixbo som kvitterade.

I början på den tredje perioden skspade Falun flera fina lägen för mål men då var Jon Hedlund i pixbos mål rena väggen. Där hade Falun annars haft chansen att lägga på ytterligare något mål tilkl sitt försprång.

Med knappt fyra minuter kvar att spela gjorde Rasmus Enström 7–6 för Falun och det såg ett tag ut att gå Faluns väg. Men Pixbo satte allt på ett kort, tog ut målvakten och kvitterade med 1,20 minuter kvar. Efter det ville inte något lag gå på offensiven utan inväntade förlängningen som inte blev gammal.

Det bheövdes bara 54 skeunder så hade gästerna grejat sgern och de två poäng.

Efter två spelade matcher i Superligan står Falun på en poäng.