Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Malin Moström gör comeback

Annons

Skadedrabbade Umeå IK har fått oväntad hjälp _ Malin Moström gör sensationell comeback.

Fotbollsklubbens främsta spelare genom tiderna har skrivit på ett korttidskontrakt med Umeå IK till den 12 juli. Fram till dess hinner hon med fem matcher i damallsvenskan. När Umeå tar emot Qbik på Gammliavallen på onsdagen finns hon med i laguppställningen med sitt gamla tröjnummer 6.

Det är skadorna på Hanna Ljungberg och Johanna Frisk som har fått Umeå att ta upp en diskussion om comeback med 31-åriga Moström.

"Det här är det bästa som kunnat hända Umeå IK efter det läge vi hamnat i. Att på så kort varsel få förstärkning av en spelare som Malin var mer än vi kunnat hoppas på. Sedan tidigare känner vi till vilka fantastiska kvaliteter Malin besitter och än en gång visar Malin vilket stort hjärta hon har för Umeå IK", säger klubbens tränare Andrée Jeglertz i ett pressmeddelande.

"Efter att min arbetsgivare gett klartecken var beslutet inte svårt. Det känns såväl roligt som spännande och det handlar om en kort period där jag ska göra vad jag kan för att hjälpa min klubb", säger Malin Moström.

TT

Mer läsning

Annons