Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Maktelitens dolda agenda

Människor behöver vakna upp och fatta att makteliten har lurat folket under lång tid. De har låtit oss tro att vi har fiender fast vi inte har några, (99 procent av folket vill inte ha krig). Makteliten vill också att vi ska vara upptagna med att tro på pengars makt och brist på pengar och tänka på andra materiella ting så att vi inte ska upptäcka de hemligheter som makteliten gömmer för oss.

Ja, sanningen är ju den att vi människor har en viss vana att inte ifrågasätta den auktoritära samhällsordningen till exempel det faktum att det ska finnas en elit som styr folket och att folket tror att eliten vill folkets bästa.

Jag tycker det är dags nu att människor börjar ifrågasätta varför vi lever på jorden och när människor verkligen söker efter meningen med livet då kommer de också upptäcka att eliten har bedrivit en lömsk agenda mot mänskligheten. Men var och en har en fri vilja att tro på vad den vill, så människor som inte ifrågasätter samhällets byggnadskonstruktion (vari det ligger ett utstuderat maktkoncept), de kommer en vacker dag att få ett bryskt uppvaknande.

Erik Wiklund

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare