Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lycklig dag i Malung

/
  • Lyser upp. Dagtid fungerar tyglyktan som en vacker dekoration. Kvällstid infinner sig feststämningen direkt när man tänder den. Lyktan har behållare för värmeljus i botten och har en fiffig konstruktion som gör det lätt att tända ljuset utan att man riskerar att bränna sig eller lyktan. Trädgårdslyktan finns i färgerna grön, blå, rosa och orange. När den inte används går den att fälla ihop och tar då knappt någon plats. Lyktan kommer från cosas.se och kostar 149 kronor.
  • Somrig. Sommarkänsla får man av den här söta glaslyktan med ett mönster med en blomsteräng med småfåglar. Lyktan, som är 6,5 centimeter hög, kommer från mixin.se och kostar 39 kronor.
  • Annorlunda. Från furniturebox.se kommer soffan i flätad konstrotting – perfekt för lata dagar i trädgården. Soffan är 150 centimeter bred och klädsel och kuddar ingår i priset, som är 8 995 kronor.
  • Avkoppling. Lata dagar i hängmattan behöver nog alla ibland. I den här hängmattan finns det gott om plats för två. Hängmattan är vattentålig och tillverkad i kraftig nylon. Med stativ kostar den 4 599 kronor. Den går även att köpa utan stativ. Då kostar den 2 990 kronor. Hängmattan finns förutom i turkos i svart, limegrön, röd, orange, sand, mörkgrå och vit. Du hittar den hos pid.se.
  • Stilren. Från thehome.se kommer den stilrena solstolen i konstrotting. Den passar perfekt för lata dagar i solen. Solstolen har ben som går att fälla in vilket gör att man lätt kan stapla flera stolar på varandra när det är dags för vinterförvaring. Stolen kostar 2 495 kronor.

Annons

För Malungsstudenterna började dagen med champagnefrukost i det gröna. Flagghissning och studentsånger på skolgården. Betygsutdelning, mer sånger och avtackningar i kyrkan.

Avslutningsmiddag med rostbiff, potatissallad och tårta i skolan. Mer sånger och parad.

Skolans firande slutade där studenterna växlade upp - i Grönlandsparken. Solen strålade och parken var fylld av ivriga gratulanter.

Scenprogrammet var traditionsenligt, och leddes därför av lärarna Peter Isaksson och Anna Martinsson.

Klasserna tackade och bjöd på utläggningar om ditt och datt, höjde sig själva och hånade sina årskamrater. Det sjöngs och tjoades, och byggprogrammet hann även i år med sitt traditionsenliga korta och koncisa "tack".

Efter blomsterutdelningen var det dags att på riktigt börja fira 2007 års studenter i Malung. Festen pågick natten lång.

Mer läsning

Annons