Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Upp till bevis Skoglund

/
  • Tjat. När Ludvikahems vaktmästare inte hinner rensa så tjatade Maj-Britt Persson till sig en grep men det var tuffare än hon trodde att rensa hyresvärdens ogräs.
  • Svårt att gå. Maj Britt Persson går med stöd av käpp men nu när ogräset tagit över hos ludvikahem är det svårt att gå på grusplanen så nu har hon fått en grep att rensa med

Annons

Maj-Britt Persson på Smedsvägen i Grängesberg har bott många år hos Ludvikahem och på den aktuella adressen i 13 år.

- Ingemar Lindvall som var vd på Ludvikahem sa till mig att det hade varit ännu sämre om jag inte legat efter dem. När jag flyttade hit brakade den ruttna stolpen vid trappen av.

- Jag tror att jag tjatade i nio år på att man skulle sätta upp skydd mot istapparna som trillade ned där vi går ned till tvättstugan.

- Nu är det upp till bevis för Anders Skoglund, kom hit och titta. Jag har tjatat i flera år på att få något gjort mot att ogräset växer och frodas på grusplanen, berättar Maj-Britt Persson som igår lyckades tjata till sig en grep och ett ogräsjärn av Ludvikahems vaktmästare för vaktmästarna har så mycket att stå i att de inte hinner rensa gårdsplanen.

- Men det var svettigt. Min gamla kropp orkar inte få ned grepen i det stenhårda gruset. Jag blev så slut att jag tvingades krypa upp för trappen. Förr när jag flyttade hit var det en fin krattad grusplan men nu kan jag inte gå på den med min käpp på grund av all klöver och annat som växer här, säger Maj-Britt Persson.

- Nu undrar jag om jag kan få nedsatt hyra när jag sköter underhållet själv, säger Persson som betalar 3542 kronort i månaden för en lägenhet hon annars trivs i.

Mer läsning

Annons