Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Persson ingen perfekt ledare

Annons

- Partiet påverkas inte av det här, det som påverkas är bilden av Persson. Den bild som skapas är att Persson uppträtt buffligt mot både politiska motståndare och medarbetare. Det är inget som överraskar mig, säger Per-Erik Granström, ordförande för Ludvika Arbetarekommun.

I samband med en presskonferens på måndagsförmiddagen med anledning av arbetarekommunens årsmöte i veckan, utvecklar han sin syn på den förre partiledaren.

- Det som inte kommer fram är hans starka sida, att kommunicera budskap och till exempel hålla tal. Här är det hans ledarskap som ställs ut och det visar sig att han inte var någon perfekt ledare och det är ingen nyhet för mig.

Trots att många hävdar att dokumentärerna framställt Göran Persson i en mindre positiv dager, så är detta ingenting som påverkar partiet.

- Vi seglar i opnionsmässig medvind. Här i Ludvika har partiet fått något tiotal nya medlemmar sedan årsskiftet och när det gäller vår nya partiledare så är det så att tv-dokumentären påverkar bilden av henne i positiv riktning, anser Granström.

Mer läsning

Annons