Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

På grund av brandrisken görs ändringar i Dan Andersson-veckans program

Ludvika kommun meddelar att det görs ändringar i Dan Andersson-veckans program. Detta är på grund av brandrisken som råder. Ett par arrangemang ställs även in.

Annons

Ludvika kommun meddelar att det görs ändringar i Dan Andersson-veckans program. Detta är på grund av brandrisken som råder. Ett par arrangemang ställs även in. Bilden är tagen i samband med Dan Andersson-veckan 2017.

I ett pressmeddelande skriver Ludvika kommun att den akuta brandrisken medför förändringar av Dan Andersson-veckans program och att flera arrangemang ställs in och flyttas. Dan Andersson-veckan inleds på lördag, den 28 juli och pågår till söndagen den 5 augusti.

– Målet är att genomföra så många arrangemang som möjligt, så säkert som möjligt. Vi får aldrig göra avkall på människors säkerhet i samband med Dan Andersson-veckan, säger Peter Hoxell, tillförordnad verksamhetschef kultur och ungdom, i pressmeddelandet.

Tre arrangemang har redan ansetts vara nödvändiga att ställa in. Dessa är: ”Under stjärnorna med Mylla” vid Knallis mila i Gruvskogen. ”Bränntjärnsvandring” vid Bränntjärnstorpet samt ”Gonäsheden, Gamla Stugan", med visning av Dan Anderssons sista bostad.

Arrangörerna kommer senare att meddela om de hittat någon lämplig alternativ plats för arrangemangen. Detta presenteras på kommunens hemsida.

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips

Tipsa oss!

Har du något du vill berätta eller kanske fångat något intressant på bild?

Skicka tips

Mer läsning

Annons