Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Många firade nyår "på lokal"

Alla stugor uthyrda och fullt hus i Hyttan när det var dags för kvällens middag. Nyårsfirandet vid Säfsen Resort blev en riktig höjdare enligt anläggningschefen Jonas Andersson.
Nöjd med nyårsfirandet är även Lawrence Li all den stund det blev fullsatt i matsalen på Tant Selmas brasserie i centrala Ludvika.

Annons

Trots att det på senare år blivit allt vanligare att folk firar nyåret privat hemmavid var det åtskilliga som denna gång valde att välkomna det nya året ute "på lokal".

Att det blev fullt hus på Hyttan i Fredriksberg var dock inte helt oväntat. Det är högsäsong i fritidsparadiset med massor av gäster från när och fjärran.

– Det är fullbelagt i alla stugor, det vill säga de 220 hus som vi förmedlar. På dagen var det full fart i såväl Solbergsbacken som ute i längdspåren. Och när det senare blev dags för middagen i Hyttan blev det "rock and roll". säger Andersson med största entusiasm.

– Och det ska ha varit god ordning hela tiden. Det har inte framkommit till mig att det inträffade några som helst incidenter, tillägger han.

Lawrence Li är samtidigt mycket nöjd med nyårsfirandet vid Tant Selmas Brasserie vid Carlavägen i Ludvika centrum, det första sedan han tog över verksamheten.

– Det var fullsatt i matsalen och stämningen var på topp när gästerna skålade in det nya året vid tolvslaget, berättar han.

– Eftersom det blev så lyckat tänker jag ha öppet på nyårsaftonen även i fortsättningen, lovar han.

Tidningen har även sökt, men inte lyckats nå, Jimmy Strand och Magnus Grönberg om nyårsfestandet på Underbar respektive Marika Barkensjö om firandet vid Barken Konferens i Smedjebacken.

Mer läsning

Annons