Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ludvikabo skrapade hem 100 000 kronor i TV-rutan

På fredagsmorgonen skrapade Ludvikabon Ana-Maria Diaz Maravi hem hela 100 000 kronor till sin dotter – pengar som ska gå till hennes studier.

Annons
Foto: Svenska Spel
Mamma – jag har skrapat fram tre tv-rutor

När Ludvikabon Ana-Maria Diaz Maravi fick samtalet från sin dotter i påskas hade hon ingen aning om att det skulle bli hon som skulle få gästa Nyhetsmorgon några månader senare. Men så blev det.

Dottern fick nämligen förhinder och mamma fick då rycka ut och ta plats i TV4:s studio på fredagsmorgonen. Och hon gjorde knappast sin dotter besviken. När Ana-Maria skrapat färdigt stod klart att hon skulle få med sig hela 100 000 kronor hem till henne.

– Det kändes bra. Det var roligt att se studion också som jag alltid funderat på hur den ser ut. Man är ju nyfiken, sa hon efteråt.

Lotten hade köpts redan förra året på Café Hörnan i Ludvika men blivit liggande i månader. Nu kommer pengarna dock till användning. Dottern ska nämligen använda dem till att finansiera studier.

– Hon vill läsa idéhistoria på universitetet i Stockholm och vill inte låna pengar av CSN, berättar Ana-Maria.

Svenska Spels vinnarkommunikatör Magnus Fridell följde skrapet.

– Det måste vara fantastiskt att som Ana Marias dotter få en sådan här ekonomisk start på vuxenlivet. Det är bara för mig att gratulera och önska lycka till med studierna, säger han.

APPEN: Håll dig uppdaterad – ladda hem vår app för IPhone och Android här

Mer läsning

Annons