Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kvinna körde av vägen

/
  • Hamnade i diket. Vid en trafikolycka utanför Sunnansjö skadades en 65-årig kvinna när hon med sin bil körde av vägen. Kvinnan hade enligt uppgift svåra ryggsmärtor och fördes till Falu lasarett. Foto: Gunne Ramberg

Annons

Det var vid 12.30-tiden på midsommaraftonen som kvinnan kom körande från Sunnansjöhållet när hon tappade kontrollen på sin bil. Vid olyckplatsen finns det spår som pekar mot att honkommit utanför asfalten och hon fått sladd på sin bil när hon styrde upp på asfalten och till sist inte klarat att häva sladdandet och färden slutade med att hon voltade ner i diket.

Strax efter olyckan anlände en narkossjuksköterska som var civil och hon kunde hjälpa kvinna ur bilen som blivit liggande på tak i diket.

Den skadade kvinna togs om hand av personal från räddningstjänsten och ambulanssjukvården och fördes till Falu lasarett för vård. Enligt uppgift hade kvinnan svåra smärtor i ryggen men vara hela tiden vid medvetande.

Kvinnan i 65-årsåldern är hemmahörande i Grangärdebygden. Med sig i bilen hade hon en hund som togs om hand av närboende. Vägen vid olycksplatsen var avstängd stora delar av den tid räddningsarbetet pågick.

Mer läsning

Annons