Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kommunchefen överraskad av Israelssons kovändning

Annons

- Vi får väl fortsätta att prata med varandra via pressen för det verkar vara så det går till i den här historien, säger kommunchefen som är förvånad över att moderaterna hoppas att kommunchefens läppar ska vara förseglade.

- De som läst tidningen vet vad som hände hos Volvohandlaren men också att jag pratat om mitt personliga ställningstagande vid ett par tal på våra båda Rotaryklubbars luncher.

- Den som först kom fram och berömde talet var han som är ordförande i moderaterna. Han sa att det var ett väldigt bra tal. Han tyckte att vi borde göra så här oftare och det var nog bra fram tills dess det började blåsa någonstans. Talet var så bra att han slängde sig på telefon till programansvarig i den andra Rotaryföreningen Torleif Fallsdalen (också moderat, reds anmärkning). På så vis fick jag hålla samma tal i inför båda Rotaryklubbarna.

- Det här angreppet mot mig är inte rakryggat. Om Kjell Israelsson måste byta linje bara för att det stormar lite i hans parti så kunde han ha sagt det till mig och då kanske jag skulle ha accepterat det, säger kommunchef Kalle Gustafson.

Mer läsning

Annons