Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ludvika MS: Tråkigt med klagomål

– Jag hörde i förbifarten att det kommit in ett klagomål, säger Benny Persson, ordförande för Ludvika MS.
Han tycker det är synd om boende blev störda av tävlingen. Men han garanterar att regelverken vad gäller tävlingsbilarnas ljudnivåer följdes till punkt och pricka.

Annons

– Det är förstås helt klart inte bra om ett arrangemang av det här slaget upplevs som störande. Och det är förstås också tråkigt att få in klagomål när vi lagt ned så mycket arbete på tävlingen.

Benny Persson menar dock att när det gäller jämförelser med enskilda arrangemang så gissar han att exempelvis den årliga marknadens nöjesfält låter lika mycket.

Han tycker att det dessutom borde finnas skäl att lyssna med fler parter i Grängesberg om vad man anser om arrangemanget.

– Om det nu bara är en enskild person som klagar kanske man skulle höra vad det lokala näringslivet tycker.

Benny Persson resonerar att en deltävling i Uphill cup är ganska stort, och lockar en hel del deltagare och en ganska stor publik som bör gynna traktens näringsidkare.

– Vi får göra en utvärdering av det här och ta upp diskussionen i klubbarna om vi ska söka tillstånd nästa år.