Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lotten Kluck omvaldes till länsordförande för Liberalerna

/
  • Lotten Kluck omvaldes till länsordförande för Liberalerna. Omvaldes gjorde även Monica Lundin och Martina Elfström som vice ordföranden.
  • I 50 år har Lars-Erik Måg varit aktiv i det som i dag heter Liberalerna. För det hyllades han under partiets länsårsmöte.

Liberalerna Dalarna har hållit årsmöte. Lotten Kluck fick förnyat förtroende som länsordförande.

Annons

Liberalerna Dalarnas årsmöte i Borlänge gästades av Per-Åke Fredriksson, partistyrelseledamot från Gävle, som talade om partiets pågående förnyelsearbete.

Årsmötet beslutade bland annat att uttala sig mot planerna på höghastighetståglinjer mellan Stockholm och Göteborg, samt Stockholm och Malmö. Årsmötet menar att satsningen, som bedöms kosta över 200 miljarder, kostar för mycket - och att det är bättre att satsa på förbättringar av befintliga järnvägars pålitlighet och kapacitet.

Årsmötet valde om ordförande Lotten Kluck från Leksand, förste vice ordförande Monica Lundin från Borlänge och andre vice ordförande Martina Elfström från Malung.

I samband med mötet delades Karl Staaff plaketten i silver ut till Falubon Lars-Erik Måg, som varit aktiv i partiet i hela 50 år.

Annons