Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Lokala byggfirmor sämre och dyrare

Jag läste insändaren av signaturen "Byggnadsarbetare" (13/11). Jag tilläggsisolerade vindsbjälklaget och lade nytt tak på huset för ett par år sedan. Jag tog in offerter från lokala firmor men såg också en polsk firma göra ett arbete på ett grannhus. Vilken ordning och reda och noggrannhet!

Deras timpris var cirka hälften av de svenska firmornas (lagligt och vitt). Jag köpte materialet själv. Jag följde deras arbete. Det var noggrannhet överallt, även där det inte syntes.

Det slängdes inte långa brädor utan endast småbitar, som gick till öppna spisen. Som en följd av noggrannheten tog arbetet längre tid än om en svensk firma hade gjort arbetet, så i slutändan blev det inte så mycket billigare, men jag fick kvalitet och det ville jag ha. Jag har anlitat dem ett par gånger till bara därför.

Jan E

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare