Annons
Vidare till dt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

LIF är garant för välfärden

Kultur och knätofsar i all ära, de ska också finnas, men det som gör Leksand känt i resten av Sverige är Leksands IF, LIF.

Var man än kommer i Sverige så finns det alltid stolta Leksandsupporters, som vill snacka hockey bara för att man kommer från Leksand. Det finns inget annat kommunen kan peka på som drar in så mycket pengar till bygden.

Det finns för mycket att förlora på att låta det gå åt skogen för LIF: uteblivna arbetstillfällen för skolan, kostnaden för arenan när inte LIF längre klarar av att driva den vilket i sin tur ger mycket mindre resurser till all kommunal service.

Jag flyttade hit för några år sedan och vi som kommer utifrån imponeras av en så välskött kommun. Vi måste marknadsföra oss bättre för att få fler att förstå hur bra det är att bo här.

Kort sagt till våra kommunpolitiker, var stolta över er kommun och gå i borgen för LIF:s lån! Det är billigaste garantin för fortsatt välfärd i Leksand.

Leksing tills jag dör!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare